Кухар-універсал
Ветерок, база отдыха
- Одесская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досвід у приготуванні комплексно-ресторанного харчування (рибні та м’ясні страви, салати) до 120 осіб.
- вміння працювати з технологічним картам;
- забезпечення високої якості та естетичного вигляду готової продукції.
- знання кулінарних технологій і кулінарних рецептів;
- відповідальність;
- порядність;
- пунктуальність;
- здатність працювати в команді і під час високого робочого темпу;
- Організація приготування їжі для комплексно-ресторанного харчування (сніданок обід, вечеря) для відпочиваючих бази відпочинку.
- Особова участь у процесі: приготування м’ясних, рибних страв; салатів.
- Калькулювання витрат за виробництво дотримання стандартів якості і безпеки харчування;
- Дотримання графіку приготування страв;
- Дотримання чистоти робочого місця та санітарних норм
- Прийом та облік товарів.
- Контроль відходів.
Jobs.ua