Обов'язки:· випічка різних видів піци у торговому залі відповідно до технологічних карт;· приймати замовлення від Клієнтів у торговельній залі;· приготування заготовок;· дотримуватись правил чистоти на робочому місці та НАССР.Вимоги:· досвід у приготуванні хлібобулочних виробів та напівфабрикатів (сфера HoReCa)· освіту пекаря, кухаря (або завершені спеціалізовані курси з приготування піци)· досвід ввічливої комунікації з Клієнтами.Умови:· оформлення згідно з КЗпП України· гнучкий графік 3/3 з 08:00 до 21:00· ставка від 19 800 грн. + бонуси за результатами роботи (в середньому 1 900 грн./міс.)· оплачуване навчання, корпоративні знижки.Контактна особа:Ганна, HR менеджер 063-731-33-15