Сушеф, кондитер

Бассано, ресторан, кондитерська

  • Киев
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 22 д. назад
Опис вакансіїДрузі, DOLCETEKA by BASSANO запрошує в свою команду мрії СУ-ШЕФА КОНДИТЕРА. Професіонала, який цінує традиції й разом з тим, пильнує за трендами кондитерського мистецтваВимоги:✔️досвід роботи су-шефом/старшим кондитером від 2-х років,✔️профільна освіта,✔️управлінські навички на високому рівні, тому що роботу робить команда, а нею потрібно вміти керувати, мотивувати й навчати,✔️готовність вчитися та змінюватися,✔️високий рівень особистої відповідальності,✔️вміння працювати з вітриною,✔️відмінні навички ведення облікового документообігу, переобліків, роботи з постачальниками.Умови роботи:Ми маємо давні традиції, якісні продукти, відмінні смаки - це все потрібно підтримувати та розвивати, поєднуючи наші цінності та ресурси з сучасними тенденціями та трендами, розвиваючись та створюючи новизну й сучасністьМи пропонуємо вам можливість:✔️реалізації своїх творчих задумів у кондитерській майстерності,✔️можливість працювати з сировиною та продуктами високого класу,✔️реалізації управлінських навичок та уміньОбов'язки:Умови роботи:Ми маємо давні традиції, якісні продукти, відмінні смаки - це все потрібно підтримувати та розвивати, поєднуючи наші цінності та ресурси з сучасними тенденціями та трендами, розвиваючись та створюючи новизну й сучасністьМи пропонуємо вам можливість:✔️реалізації своїх творчих задумів у кондитерській майстерності,✔️можливість працювати з сировиною та продуктами високого класу,✔️підтримка, організація роботи кондитерського виробництва, навчання та мотивація персоналу✔️підтримка високої якості асортименту продукції, розробка нових видів продукції у форматі ресторан та зовнішні продажі✔️ведення обліку, робота з постачальникамиЧекаємо на ваші резюме та дзівнки: Ксенія, шеф-кондитерка Катерина, директоркаВідгукнутисяГотельно-ресторанний бізнес, 50-250 співробітників

work.ua