Шеф-кухар
Лакуцина О.П., ФОП
- Кропивницкий
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Організація та контроль процесів
- Координація роботи кухні та співпраця з іншими членами команди.
- Контроль за дотриманням санітарних норм та правил безпеки на кухні.
- Оптимізація витрат на продукти та забезпечення ефективної роботи кухні.
- Досвід роботи - 1 рік.
- Креативність та вміння працювати з різноманітними кухнями та інгредієнтами.
- Висока відповідальність та організованість.
- Вміння працювати в команді та керувати персоналом.
- Знання санітарних норм та правил безпеки на кухні.
- Конкурентну заробітну плату, яка визначається індивідуально в залежності від досвіду та навичок.
- Можливість отримати нові знання на семінарах, професійних майстер класах.
- Гнучкий графік роботи.
work.ua