Директор ресторану
Унагі
- Киев
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Розуміє, як працює ресторан - від залу до кухні;
- Має досвід керування командою та знає, як надихати людей;
- Вміє знаходити баланс між сервісом, якістю страв та бізнес-показниками;
- Готовий впроваджувати нові ідеї, організовувати події та створювати приводи для відвідувань;
- Не боїться працювати з цифрами, планами та звітами.
- Керування рестораном і підтримання стабільної роботи кожного процесу;
- Контроль якості сервісу, чистоти та атмосфери;
- Підбір, навчання та мотивація персоналу;
- Організація тематичних вечорів, дегустацій, спецпропозицій;
- Виконання стандартів і вимог, які роблять заклад привабливим для гостей.
- Роботу в оновленому ресторані з чітким баченням і сучасною концепцією;
- Конкурентну оплату + офіційне працевлаштування;
- Гнучкий графік 5/2;
- Можливість реалізовувати свої ідеї та бачити результат;
- Команду, яка прагне до розвитку.
work.ua