Технолог з виробництва солінь
Черкаський м'ясокомбінат, ТОВ
- Черкассы
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Контроль якості товару;
- Створення нових та вдосконалення існуючих процесів соління та квашення продуктів;
- Вміння коригування рецептур якщо того потребує вхідна сировина, інші складники (сіль, цукор, оцет тощо);
- Ведення документації, звітності та аналізу виробничих показників.
- Забезпечувати стабільність та якість виробництва солінь відповідно до нормативних вимог;
- Виявляти і розв'язувати технологічні питання, що виникають у процесі виробництва;
- Підвищувати ефективність процесів, пропонувати і впроваджувати інновації;
- Проводити контроль за дотриманням санітарних норм і техніки безпеки.
- Вища освіта у відповідній галузі (харчова промисловість, технологія харчування);
- Досвід роботи технологом у виробництві солінь або харчової продукції від 1 року;
- Знання технологічних процесів засолювання, обробки овочів;
- Відповідальність, уважність до деталей і бажання розвиватися.
- Стабільну роботу в компанії ;
- Повний робочий день у комфортних умовах виробництва;
- Дружній колектив, який підтримує і цінує кожного співробітника.
work.ua